OM OSS

[av_layout_row border=» min_height=’0′ color=’main_color’ mobile=’av-flex-cells’ id=»]

[av_cell_one_half vertical_align=’top’ padding=’30px’ background_color=» src=» background_attachment=’scroll’ background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’]

[av_heading tag=’h1′ padding=’20’ heading=’OM OSS’ color=» style=’blockquote modern-quote’ custom_font=» size=» subheading_active=» subheading_size=’15’ custom_class=»][/av_heading]

[av_textblock size=» font_color=» color=»]

RIBE EVENT er et nytt og dynamisk eventselskap med base i Tromsø. Selskapet har et bredt og fleksibelt tjenestetilbud, med et spesielt fokus rettet mot næringslivet, kultur og turistnæringen. Det tilbys også tjenester til private om det er noen som ønsker å gjøre litt ekstra ut av en spesiell anledning.

Vi kan levere alle type eventer, som f.eks. promoteringer, kampanjer, jubileumsarrangement, julebord og teambuilding(blåturer, kick-off´s, konferanser o.l.). Vi tilbyr også egenutviklede eventtilbud og skreddersydde arrangementer basert på hver enkelt kunde sitt ønske og behov.

Som et fleksibelt eventselskap kan vi levere tjenester til eventer som del- eller totalleverandør.
Vi bistår i alle faster, fra ide´ til gjennomføring. Vi kan også bidra som underleverandør til større arrangementer som festivaler og andre nasjonale/internasjonale arrangementer.

En av våre fortrinn er at vi har spesialkompetanse innen utvikling og produksjon av eventartikler. Dette innebærer grafisk oppsett og produksjon av plakater, invitasjoner, bannere, messeartikler, ID-løsninger o.l.
Dette kan leveres til konkurransedyktige vilkår, enten som enkeltstående ordre eller som en del av en eventproduksjon.

I tillegg til eventer tilbyr RIBE EVENT tjenester innenfor SPONSOR- og PARTNERVIRKSOMHET.

Vi har god kompetanse og erfaring med innsalg av sponsor/partneravtaler til næringslivet og vet hva som kreves for et godt samarbeid mellom sponsor og sponsorobjekt. Dette gjelder både personlige sponsorater og sponsoravtaler mellom f.eks. idrettslag og bedrifter.

Ved en nøytral rolle med høy kvalitet og profesjonalitet kan vi selge inn, utvikle og levere gode avtaler til riktige vilkår for både sponsor og sponsorobjekt. Vi kan også bistå i oppfølgning og forvaltning av avtaler.

[/av_textblock]

[/av_cell_one_half][av_cell_one_half vertical_align=’top’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ background_color=» src=’http://ribeevent.no/wp-content/uploads/2015/09/omoss.jpg’ attachment=’125′ attachment_size=’full’ background_attachment=’scroll’ background_position=’center center’ background_repeat=’no-repeat’]

[/av_cell_one_half][/av_layout_row]